Παιδικά Επιτραπέζια

Παιδικά Επιτραπέζια

    

BrainBox: Ελληνικά Επαγγελματα [Επιτραπέζιο] BrainBox: Ελληνικά Επαγγελματα [Επιτραπέζιο]

Τι θες να γίνεις όταν μεγ...

BrainBox: Ελληνικά Επαγγελματα [Επιτραπέζιο]

16,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,70€

Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Αυτό το εκπληκτικό BrainBox παρουσιάζει στα παιδιά μία ποικιλία συναρπαστικών δυνατοτήτων. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα βοηθήσει στη βελτίωση της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων. Από έναν ηθοποιό..

Cluedo™ Junior  Επιτραπέζιο Hasbro Cluedo™ Junior  Επιτραπέζιο Hasbro

Το αγαπημένο παιχνίδι Clu...

Cluedo™ Junior Επιτραπέζιο Hasbro

19,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

Το αγαπημένο παιχνίδι Cluedo τώρα και για παιδιά! Αποστολή των παικτών είναι να ανακαλύψουν ποιος είναι ο ένοχος. Βρες στοιχεία και ανακάλυψε τον ένοχο.Περιλαμβάνει 6 χαρακτήρες πιόνια, 6 πιόνια έπιπλα, 7 άσπρες βάσεις, 7 κίτρινες βάσεις, σημειοματάρειο, ζάρι και οδηγίες.Ηλικίες 5+2-6 παίκτεςΑπαιτεί..

Hasbro™ Monopoly® Junior Επιτραπέζιο Hasbro Hasbro™ Monopoly® Junior Επιτραπέζιο Hasbro

MONOPOLY JUNIORΚαλωσορίστ...

Hasbro™ Monopoly® Junior Επιτραπέζιο Hasbro

19,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

MONOPOLY JUNIORΚαλωσορίστε τη νέα Μonopoly Junior για παιδιά! Είναι ώρα για παιχνίδι στην Πόλη της Monopoly! Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να κερδίζουν διασκεδαστικά! Διάλεξε το πιόνι σου και ξεκίνα! Μέτρα χρήματα, πάρε μετρητά και κέρδισε!Ηλικία 5+..

Hasbro™ Monopoly® Junior Ηλεκτρονική Τράπεζα Επιτραπέζιο Hasbro Hasbro™ Monopoly® Junior Ηλεκτρονική Τράπεζα Επιτραπέζιο Hasbro

MONOPOLY JUNIOR ELECTRONI...

Hasbro™ Monopoly® Junior Ηλεκτρονική Τράπεζα Επιτραπέζιο Hasbro

24,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€

MONOPOLY JUNIOR ELECTRONIC BANKINGΤώρα η νέα Monopoly Junior διαθέτει ηλεκτρονική τραπεζική μονάδα και πιστωτικές κάρτες που θα σε συναρπάσουν. Ταξίδεψε γύρω από το ταμπλό αγοράζοντας ακίνητα, σηκώνοντας κάρτες εντολών και κερδίζοντας χρήματα. Η τραπεζική μονάδα που συμπεριλαμβάνεται θα σου προσφέρε..

Hasbro™ Επιτραπέζιο Παιχνίδι Οι Μικροί Γιατροί Hasbro™ Επιτραπέζιο Παιχνίδι Οι Μικροί Γιατροί

Γίνε γιατρός στο κλασικό ...

Hasbro™ Επιτραπέζιο Παιχνίδι Οι Μικροί Γιατροί

24,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€

Γίνε γιατρός στο κλασικό παιχνίδι δεξιοτήτων «Οι Μικροί Γιατροί»! Γιατρέ ο Σαμ έχει πρόβλημα! Μπορείς να τον «εγχειρήσεις» και να τον βοηθήσεις; Δοκίμασε τώρα τις δεξιότητες σου και κάνε καλά τον ΣΑΜ αλλιώς θα κορνάρει και θα ανάψει φωτάκι στη μύτη του! Παιχνίδι με ηχητικά εφέ και φώτα! Είσαι ο καλύ..

Risk® Junior Επιτραπέζιο Hasbro Risk® Junior Επιτραπέζιο Hasbro

Risk Junior Μάχ...

Risk® Junior Επιτραπέζιο Hasbro

19,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

Risk Junior Μάχη για το θησαυρό στις ανοικτές θάλασσες! Το Risk Junior, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εισάγετε τα παιδιά στο αγαπημένο επιτραπέζιο στρατηγικής. Το επιτραπέζιο δεν απαιτεί ανάγνωση, είναι γρήγορο και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά! Σκοπός παιχνιδιού: Κατέκτ..

Scrabble® Junior Scrabble® Junior

Το Scrabble Junior&n...

Scrabble® Junior

20,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,93€

Το Scrabble Junior είναι 2 παιχνίδια σε 1, το: «Λέξεις και Εικόνες», παιχνίδι αναγνώρισης λέξεων για παιδάκια και μία απλουστευμένη έκδοση του κλασικού Scrabble, για μεγαλύτερα παιδιά...

Taboo™ Junior Επιτραπέζιο Hasbro Taboo™ Junior Επιτραπέζιο Hasbro

Tο νέο Taboo Junior έφτασ...

Taboo™ Junior Επιτραπέζιο Hasbro

24,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€

Tο νέο Taboo Junior έφτασε με καινούργιες κατηγορίες και λέξεις μαντέματος!Το γνωστό παιχνίδι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών με λέξεις Taboo από τον δικό τους κόσμο! Μπορείς να περιγράψεις το «φανάρι» χωρίς να πεις τη λέξη «πράσινο»;..

Uno® Junior Uno® Junior

Αυτό το απλοποιημένο παιχ...

Uno® Junior

4,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,02€

Αυτό το απλοποιημένο παιχνίδι καρτών UNO® για μικρότερους παίκτες έχει πολλαπλά επίπεδα, ώστε να προσαρμόζεται όσο μεγαλώνουν τα παιδιά. Οι κάρτες έχουν εικονογραφημένα ζώα για κάθε αριθμό από το 0 έως το 8, κάνοντας εύκολη την αντιστοίχιση ακόμα και για παιδιά 3 ετών. Τα τρία επίπεδα παιχνιδιού ακο..

Επιτραπέζιο "Ποιός είναι στο Λεωφορείο;" Επιτραπέζιο "Ποιός είναι στο Λεωφορείο;"

Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι Π...

Επιτραπέζιο "Ποιός είναι στο Λεωφορείο;"

14,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,09€

Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ποιος Είναι Στο Λεωφορείο Luna Toys είναι ιδανικό για να χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης. Μάντεψε σωστα τον επιβάτη και γίνε ο νικητής του παιχνιδιού. Με καρτέλες διπλής όψης και 22 επιβάτες φιγούρες...

Επιτραπέζιο Παιχνίδι "Πρόσεχε Μην Τα Πατήσεις" Επιτραπέζιο Παιχνίδι "Πρόσεχε Μην Τα Πατήσεις"

Πρόσεχε Μην Τα Πατήσεις!Σ...

Επιτραπέζιο Παιχνίδι "Πρόσεχε Μην Τα Πατήσεις"

19,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

Πρόσεχε Μην Τα Πατήσεις!Στάσου στη μία άκρη του διαδρόμου και φόρεσε το κάλυμμα των ματιών. Ζήτησε από κάποιον άλλο παίκτη να γυρίσει το βέλος και να σου πει τον αριθμό όπου σταματήσει. Πρέπει να κάνεις τόσα βήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις τα κακάκια καθώς περπατάς στο διάδρομο με τα μάτια κλειστά. ..

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Μάντεψε Ποιος Επιτραπέζιο Παιχνίδι Μάντεψε Ποιος

Μάντεψε Ποιος?Κάνε έξυπνε...

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Μάντεψε Ποιος

19,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

Μάντεψε Ποιος?Κάνε έξυπνες ερωτήσεις και μάντεψε σωστά τον μυστικό χαρακτήρα του αντιπάλου σου για να είσαι ο νικητής!Περιεχόμενα:2 βάσεις παιχνιδιού48 κάρτες χαρακτήρων24 κάρτες μυστηρίου2 δείκτες καταμέτρησης σκορ..

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Φιδάκι Γκρινιάρης - Peppa Επιτραπέζιο Παιχνίδι Φιδάκι Γκρινιάρης - Peppa

Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι Φ...

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Φιδάκι Γκρινιάρης - Peppa

11,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,67€

Το Επιτραπέζιο Παιχνίδι Φιδάκι - Γκρινιάρης Peppa Pig της νέας σειράς εκπαιδευτικών παιχνιδιών Luna Toys περιλαμβάνει τα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια Φιδάκι και Γκρινιάρης για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για όλη την οικογένεια και όχι μόνο!..

Κρίκοι Μπουκάλια 56Χ7Χ27 Luna Κρίκοι Μπουκάλια 56Χ7Χ27 Luna

Η διασκέδαση δεν σταματάε...

Κρίκοι Μπουκάλια 56Χ7Χ27 Luna

14,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,09€

Η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ με τους Κρίκους Μπουκάλια Luna Toys! Πέτυχε τους κρίκους στα 5 μπουκάλια, μάζεψε πόντους και γίνε εσύ ο νικητής του παιχνιδιού. - Διαστάσεις: 56x7x27 εκ. - Σε κάθε μπουκάλι αναγράφονται 20, 50 και 100 πόντοι - Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+ ετών...

Μπιλιάρδο Ξύλινο Επιτραπέζιο Μπιλιάρδο Ξύλινο Επιτραπέζιο

Το επιτραπέζιο Μπιλιάρδο ...

Μπιλιάρδο Ξύλινο Επιτραπέζιο

44,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,28€

Το επιτραπέζιο Μπιλιάρδο Luna Toys είναι ιδανικό για ατελείωτη διασκέδαση που ενθουσιάσει κάθε μεγάλο και μικρό παίχτη! – Διαστάσεις: 51×34,5×58 εκ. – Υλικό Κατασκευής: Ξύλινο – Περιλαμβάνονται στέκες, μπάλες μπιλιάρδου, κ.ά. – Κατάλληλο για 2 παίχτες και παιδιά ηλικίας 6+ ετών..

Μπόουλινγκ Μπόουλινγκ

With this colorful bowlin...

Μπόουλινγκ

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

With this colorful bowling set you can train your hand-eye coordination! Put down the six cones and try to flip them all at once..

Ο Υδραυλικούλης Επιτραπέζιο Hasbro Ο Υδραυλικούλης Επιτραπέζιο Hasbro

Ο Υδραυλικούλης ...

Ο Υδραυλικούλης Επιτραπέζιο Hasbro

19,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

Ο Υδραυλικούλης – Ένα παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνωΩχ όχι… ο υδραυλικός προσπαθεί να ξεβουλώσει το σιφόνι κάτω από τον νιπτήρα και του κάνουν φάρσα! Μπορεί να του πέσει το παντελόνι… και αυτό σημαίνει ότι θα πιτσιλιστούν όλοι με νερό! Σε αυτό το παιχνίδι με το Παντελόνι του Υδ..

Παιδικό Επιτραπέζιο Ποντικοπαγίδα Παιδικό Επιτραπέζιο Ποντικοπαγίδα

Η Ποντικοπαγίδα, ένα κλασ...

Παιδικό Επιτραπέζιο Ποντικοπαγίδα

26,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,77€

Η Ποντικοπαγίδα, ένα κλασσικό αγαπημένο οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι, κατάλληλο για ατελείωτη διασκέδαση. Τρέξτε γύρω-γύρω στο ταμπλό μαζεύοντας τυρί αλλά και κλέβοντας τυρί από τους άλλους παίκτες… αλλά προσέξτε μην πιαστείτε στη φάκα! Ενώ τα παιδιά απασχολούνται παίζοντας το επιτραπέζιο Ποντι..

Πειρατικό Καράβι Επιτραπέζιο Τσέπης Πειρατικό Καράβι Επιτραπέζιο Τσέπης

Ήρθε το νέο Επιτραπέζιο Π...

Πειρατικό Καράβι Επιτραπέζιο Τσέπης

4,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,02€

Ήρθε το νέο Επιτραπέζιο Πειρατικό Καράβι Luna Toys για να χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους! Τοποθετήστε τους πειρατές πάνω στο καράβι ώστε να ισορροπήσει χωρίς να τους ρίξετε!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 298 (15 Σελ.)