Παιχνιδολαμπάδα Τόμας το Τρενάκι - Πίστα & Σταθμός Επισκευών με την Κάρλυ και την Σάντυ

Παιχνιδολαμπάδα Τόμας το Τρενάκι - Πίστα & Σταθμός Επισκευών με την Κάρλυ και την Σάντυ

  • Κατασκευαστής:Mattel
  • Κωδικός Προϊόντος: E-HDY58
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,99€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€
- OR -

Μαζί με το αγαπημένο τους Νο. 1 Μπλε Τρενάκι, τον Tόμας, τα παιδιά έχουν άλλους δύο φίλους έτοιμους να συνεργαστούν και να παίξουν μαζί: Κάρλι ο Γερανός και Σάντι.

Τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν την Κάρλι να σηκώσει και να φορτώσει με τον γάντζο της τη Σάντι στο βαγόνι του Τόμας, ώστε να μπορεί να τη μεταφέρει στην πίστα. Όταν οι τρεις φίλοι είναι έτοιμοι να χαλαρώσουν, ο Tόμας μεταφέρει τη Σάντι πίσω στον Σταθμό Κνάπφορντ, ώστε να μπορούν όλοι να κάνουν διάλειμμα πριν την επόμενη περιπέτειά τους.Ο γάντζος της Κάρλι πιάνει και σηκώνει τη Σάντι για να τη φορτώσει εύκολα στο βαγόνι του Τόμας Πιέστε τον διακόπτη για να φύγει ο Τόμας και να πάει να παραλάβει και να μεταφέρει τη Σάντι Ο βραχίονας του γερανού Κάρλι περιστρέφεται 360 μοίρες!

Τα παιχνίδια Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price® επιτρέπουν στα παιδιά προσχολικής ηλικίας να ζωντανεύουν τις δικές τους ιστορίες από το Νησί του Σόντορ με όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τη σειρά.

Καθώς τα παιδιά τρέχουν από την Αποβάθρα Μπρένταμ στο Λατομείο του Μπλε Βουνού και πέρα από αυτό, με τον Tόμας και την υπόλοιπη ομάδα, αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες όπως να παίρνουν σειρά στο παιχνίδι και να συνεργάζονται.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή