Όροι & Προϋποθέσεις - Δικαίωμα Υπαναχώρησης - Εγγυήσεις

Μη παραλαβή παραγγελίας - Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : 

α. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2104652583 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2104652583 ή να επικοινωνήσετε επικοινωνήστε στο info@boobootoys.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.

β. Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

γ. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, το www.boobootoys.gr διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη, καθώς είναι υποχρεωμένος να καταθέσει τα έξοδα αποστολής και το ΦΠΑ του ανάλογου παραστατικού μέσω τραπέζης.


Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση σφραγισμένο όπως παραλήφθηκε και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει σε περίπτωση πληρωμής ή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και του οποίου είστε δικαιούχος.

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, προγράμματα και λογισμικό που έχει αποσφραγιστεί κτλ.


Επιστροφές λόγω λανθασμένης αποστολής δικιάς μας υπαιτιότητας

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με πλήρη συσκευασία και σφραγισμένο.


Δικαίωμα μη παροχής υπηρεσιών

Η εταιρία μας και οι συνεργάτες μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες του ή των server του, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία. Η εταιρία μας επιφυλάσσεται να διακόψει τη λειτουργία παροχής υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή χωρίς ενημέρωση. (maintenance, updates, database errors-connections).


Εγγυήσεις - Ελαττωματικά προϊόντα

Για κάθε πρόβλημα που προκύπτει μετά το πέρας των 7 ημερών (DOA) απευθύνεστε στον κατασκευαστή του προϊόντος.

Κάθε προϊόν συνοδεύεται από την εμπορική εγγύηση καλής λειτουργίας η οποία προσφέρεται από τον κατασκευαστή, καλύπτεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής και σε εγκεκριμένα από αυτόν κέντρα επισκευής και η οποία έρχεται να σας καλύψει επιπρόσθετα των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

Τα νόμιμα δικαιώματά σας που απορρέουν από την νόμιμη εγγύηση, τις διατάξεις περί πώλησης καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεων του Αστικού Κώδικα (όπως το δικαίωμα διόρθωσης ή αντικατάστασης -εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες- το δικαίωμα μείωσης του τιμήματος, το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση -εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα- λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, για διάρκεια δύο (2) ετών από την ημερομηνία παράδοσης), του άρθρ. 5 του ν. 2251/1994 (όπως το δικαίωμα του καταναλωτή να ζητήσει προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος, σε περίπτωση που ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής για το προϊόν εντός εγγύησης υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες ημέρες), καθώς και από κάθε άλλη διάταξη περί προστασίας του καταναλωτή, δεν επηρεάζονται με οποιονδήποτε τρόπο από την εμπορική εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής του εκάστοτε προϊόντος. Το www.boobootoys.gr έχει την πλήρη ευθύνη κι αναλαμβάνει όλες τις δεσμεύσεις που προβλέπονται από νόμο και τις διατάξεις του σχετικά με τα δικαιώματα σας σαν καταναλωτής. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εμπορική εγγύηση του προϊόντος που αγοράσατε ή θέλετε να αγοράσετε από το www.boobootoys.gr ανατρέξτε μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, την δική μας ιστοσελίδα ή την συσκευασία του προϊόντος. Για γενικές πληροφορίες σχετικά με τις εμπορικές εγγυήσεις των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2104652583 ή στο info@boobootoys.gr

Σε περίπτωση που το προϊόν που μόλις παραλάβατε, έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά οφείλετε να μην το παραλάβετε και να το υποδείξετε στον μεταφορέα, αυτό δεν αφορά κάλυψη εμπορικής εγγύησης του κατασκευαστή και θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2104652583 ή στο info@boobootoys.gr

Οι αποστολές από και προς τα κέντρα επισκευών γίνονται πάντοτε με δικό σας μέσο και κόστος, εκτός των περιπτώσεων που προβλέπεται κάποια ειδική διαδικασία ή αποζημίωση για την αποστολή από τον κατασκευαστή.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα εντός της εγγύησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή κέντρο επισκευής για την κάλυψη της εμπορικής εγγύησής σας. Τους συνδέσμους για τους βασικούς κατασκευαστές μπορείτε να τους βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας μας στους αντίστοιχους συνδέσμους. Για οποιονδήποτε κατασκευαστή που δεν γνωρίζετε τον τρόπο επικοινωνίας μπορείτε να μας καλείτε στο 2104652583 ή στο info@boobootoys.gr για να σας τον υποδείξουμε. Κατά την επικοινωνία σας με τον κατασκευαστή πρέπει να έχετε στην διάθεση σας το ακριβές μοντέλο του προϊόντος, τον σειριακό αριθμό του (συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσεως που συνοδεύουν το προϊόν) και το παραστατικό αγοράς του.

 

Κάθε αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει 

πλήρη αποδοχή των πολιτικών και των όρων & προϋποθέσεων 

του ιστοτόπου μας όπως αναφέρονται παραπάνω.